fbpx
Gratis proefles

Onze Lessen

Onze lessen zijn altijd in kleine groepen onder begeleiding van een kundige en enthousiaste trainer. Ongeacht je huidige ervaring of niveau hebben wij een passende les. Onze twee signature trainingen zijn KRACHT 45 en KRACHT 60. Daarnaast werken wij extra aan conditie tijdens onze KRACHT ENGINE lessen. In onze mobiliteitslessen mengen we yogische elementen en functionele mobiliteitsoefeningen om ons voor te bereiden op of te herstellen van onze trainingen. Voor onze jonge of iets oudere atleten bieden we specifieke lessen waarin we ons richten op hun specifieke behoeften en activiteitenniveaus.

45

KRACHT45

Deze 45 minuten training omvat altijd een kracht en/of techniek onderdeel gevolgd door een intervaltraining. Je wordt hier niet alleen sterk van, maar verbetert ook je conditie. Leren en zweten voor iedereen ongeacht niveau, beginners zijn altijd welkom!

60

KRACHT60

Dit is een 60 minuten training waarbij natuurlijke lichaamsbewegingen op hoge intensiteit worden uitgevoerd. Door elementen van gymnastiek, atletiek, olympisch gewichtheffen en uithoudingssporten te combineren en variëren is geen dag hetzelfde! Toegankelijk voor ervaren sporters.

KRACHTENGINE

Bij deze les bouwen we een ​​krachtige aerobe motor! Dit is een interval training met iedere week een andere focus: het verhogen van van jouw aerobe drempel of lactaatdrempel en het verbeteren van jouw VO2Max, krachtuithoudingsvermogen en snelheid.

KRACHTSILVER FOX

Een speciale les voor de iets oudere sporter (50+): de Silver Fox. De behoefte van de Silver Fox is anders dan die van de twintiger. Waar de twintigers ''tot het gaatje'' willen gaan, sport de Silver Fox om energiek en gezond oud te worden. Waar de twintiger wil werken aan explosiviteit, behendigheid en complexe bewegingen, is de behoefte van de Silver Fox om kracht en mobiliteit op te bouwen en te behouden en ook om te werken aan conditie en balans: alles wat je nodig hebt om lachend oud te worden. Deze les sluit aan op de behoefte van de Silver Fox die veelal sport om fit en vitaal te zijn.

KRACHTMOBILITY

In deze mobiliteitslessen combineren we aspecten van yoga met functionele mobiliteitsoefeningen, met als doel je trainingsprestaties te verbeteren en het risico op blessures te verminderen. We bieden twee verschillende mobiliteitslessen - één voor activering en voorbereiding, en één voor herstel. In beide lessen gebruiken we hulpmiddelen zoals foamrollers, dumbbells, blokken of banden. Deze lessen kunnen worden gecombineerd met een reguliere training voor of na de les.

MEDITATIE

Meditatie is een techniek waarmee onze geest tot rust kan komen. Velen van ons leiden een erg druk leven. Het vinden van ruimte om naar binnen te keren en elke dag te mediteren kan een strijd op zich zijn. Maar meditatie stelt ons in staat om de dingen in perspectief te zien en kan ons een gevoel van stilte, rust of geluk geven. Onze docent Polina zal uitleg geven over de beoefening van meditatie en een meditatie begeleiden om te ontspannen en op de geest te concentreren.

KRACHTKIDS

Deze les is gericht op kinderen van circa 4-7 jaar en heeft vooral als doel kinderen op een speelse wijze het plezier in sporten te laten ontdekken. De lessen van draaien om het ontwikkelen van algemene fysieke vaardigheden. Team-spelletjes, obstakel routes en leuke workouts helpen de kinderen om ze de voordelen van bewegen te leren. Ook helpt het ze om andere essentiële levensvaardigheden te ontwikkelen en verbeteren ze hun zelfvertrouwen.

KRACHTPRE-TEENS

Deze les is gericht op kinderen van circa 8-11 jaar en heeft een uitdagender programma dan de Kids les. De focus ligt op de technieken van meer geavanceerde bewegingen maar er staan ook team-spelletjes, obstakel routes en leuke workouts op het programma met als doel het ontwikkelen van fysieke vaardigheden.. Ook helpt het ze om andere essentiële levensvaardigheden te ontwikkelen en verbeteren ze hun zelfvertrouwen.

KRACHTTEENS

Vanaf een jaar of 12 zijn de meeste kinderen toe aan een meer uitdagend programma met leeftijdgenoten. De werking van het menselijk lichaam in deze jaren kan van week tot week veranderen. Het beoordelen en werken met deze veranderingen geeft tieners de sleutel tot succes om zich effectief fysiek en mentaal te ontwikkelen. De focus in deze lessen ligt op de technieken van meer geavanceerde bewegingen en gaat verder in het ontwikkelen van fysieke vaardigheden.

SKILLS WORKSHOPS

Tijdens deze workshop staat één beweging centraal. Je gaat dieper in op die beweging en oefent vele techniek drills. Van een ring muscle-up tot een squat snatch en van roeien tot op je handen lopen, iedere workshop is anders.