fbpx
Gratis proefles

Services

Small Group Classes

Onze lessen zijn altijd in kleine groepen onder begeleiding van een kundige en enthousiaste trainer. Ongeacht je huidige ervaring of niveau hebben wij een passende les. Onze drie signature trainingen zijn stuk voor stuk een geweldige workout: KRACHT 30, KRACHT 45 en KRACHT 60. Daarnaast werken wij extra aan conditie tijdens onze ENGINE lessen en bieden wij ook Yoga en Meditatie aan.

Of je nu op zoek bent naar de meest intense training ter wereld, of je gewoon een half uurtje wilt zweten, bij ons zit je goed!

Personal Training

Wil je uitgebreidere één-op-één coaching om je doelen te bereiken? Wij bieden personal training voor iedereen die dat prettig vindt of wil werken aan specifieke vaardigheden, zoals bijvoorbeeld een eerste ring muscle-up. Maar een op maat gemaakt trainingsprogramma ter voorbereiding op een bepaald evenement behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij worden zaken als voeding zeker niet uit het oog verloren. Neem contact met ons op voor meer details.

Bedrijven

Gezonde medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek, wat kan leiden tot een verhoging van de productiviteit binnen het bedrijf. Samen sporten stimuleert ook teambuilding, wat een positieve invloed kan hebben op de werksfeer. Onder begeleiding van onze coaches zijn onze programma’s voor bedrijven een leuke en intensieve manier om uw medewerkers gezond en fit te houden. Onze bedrijfsprogramma’s kunnen volledig op maat worden gemaakt. Desgewenst kunnen we alle deelnemers tijdens en na de lessen van eten en drinken voorzien. Je kunt onder andere kiezen uit de volgende opties: Bedrijfsfitness, Trainen bij Kracht (binnen of in de tuin) of op locatie, Online Live lessen via Zoom, Health en Lifestyle Challenges of Teambuilding Events.

Voedingscoaching

Elk persoon heeft andere doelen. Wij helpen je deze te behalen maar wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit en daarom hebben we een holistische benadering. Wij vertellen je niet alleen wat je moet eten maar we leren je ook waarom. Tegelijkertijd helpen we jou om je voedingspatroon en leefstijl te veranderen.

Omdat het moeilijk is om bepaalde gedragspatronen te verbreken en je voedingspatroon of leefstijl aan te passen, staan wij voor je klaar: wij helpen je door de juiste voedingsadviezen te geven, we zorgen voor bewustwording en geven praktische handvatten om je gezond(er) te laten eten, energiek te zijn en je (sportieve) doelen te laten behalen. Je kunt een los consult boeken of een voedings- of leefstijl traject volgen met 3, 6 of 12 maanden persoonlijke begeleiding. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Begeleiding tijdens en na de zwangerschap

Onze coaches weten precies wat er gebeurt in het lichaam van een vrouw tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de periode hierna. Maar ook welke invloed dit heeft op haar trainingsmogelijkheden en belastbaarheid. Wij passen onze reguliere trainingen aan zodat deze dames op een passende en veilige manier kunnen blijven trainen of het sporten weer kunnen oppakken na de bevalling. Daarnaast geven we iedere dame een stukje extra persoonlijke begeleiding, check-ups en desgewenst maken we een trainingsprogramma op maat. 

Fysio

Wij vinden dat een fysiotherapeut niet alleen iemand moet zijn waar je een afspraak mee maakt als je pijn hebt. We zien onze fysiotherapeuten van Movement Based Therapy liever als prestatie therapeuten gericht op het voorkomen van blessures. Met hun no-nonsense aanpak voel je je beter en beweeg je in een mum van tijd beter. Ze bieden de volgende diensten aan: Fysiotherapie, Sportmassage, Dry needling, Medical taping.

Maak een afspraak