fbpx

Services

Naast onze sportlessen bieden wij vele diensten aan om jou gezonder en fitter te maken. Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk trainingsprogramma, voedings- en leefstijlcoaching, mindfulness, ademhalings- en koudetraining, pre- en postpartum zwangerschapsbegeleiding of een unieke plek om met je bedrijf te trainen - neem contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden en tarieven.

Personal Training

Wil je uitgebreidere één-op-één coaching om je doelen te bereiken? Wij bieden personal training voor iedereen die dat prettig vindt of wil werken aan specifieke vaardigheden, zoals bijvoorbeeld een eerste ring muscle-up. Maar een op maat gemaakt trainingsprogramma ter voorbereiding op een bepaald evenement behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij worden zaken als voeding zeker niet uit het oog verloren. Neem contact met ons op voor meer details.

Neem contact op

Sporten met jouw bedrijf

Gezonde medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek, wat kan leiden tot een verhoging van de productiviteit binnen het bedrijf. Samen sporten stimuleert ook teambuilding, wat een positieve invloed kan hebben op de werksfeer. Onder begeleiding van onze coaches zijn onze programma’s voor bedrijven een leuke en intensieve manier om uw medewerkers gezond en fit te houden. Onze bedrijfsprogramma’s kunnen volledig op maat worden gemaakt. Desgewenst kunnen we alle deelnemers tijdens en na de lessen van eten en drinken voorzien. Je kunt onder andere kiezen uit de volgende opties: Bedrijfsfitness, Trainen bij Kracht (binnen of in de tuin) of op locatie, Online Live lessen via Zoom, Health en Lifestyle Challenges of Teambuilding Events.

Neem contact op

Voedingscoaching

Iedereen heeft andere doelen. Wij helpen je deze doelen te behalen maar wij vinden het ook belangrijk dat jij lekker in je vel zit en daarom hebben we een holistische benadering. Wij vertellen je niet alleen wat je moet eten maar we leren je ook waarom. Tegelijkertijd helpen we jou om je voedingspatroon en leefstijl te veranderen.

Omdat het moeilijk is om bepaalde gedragspatronen te doorbreken en je voedingspatroon of leefstijl aan te passen, staan wij voor je klaar: wij helpen je door de juiste voedingsadviezen te geven, we zorgen voor bewustwording en geven praktische handvatten om je gezond(er) te laten eten, energiek te zijn en je (sportieve) doelen te laten behalen.

Je kunt een los consult boeken of een voedings- of leefstijl traject volgen met 3, 6 of 12 maanden persoonlijke begeleiding.

Neem contact op

Begeleiding tijdens en na de zwangerschap

Onze coaches weten precies wat er gebeurt in het lichaam van een vrouw tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de periode hierna. Maar ook welke invloed dit heeft op haar trainingsmogelijkheden en belastbaarheid. Wij passen onze reguliere trainingen aan zodat deze vrouwen op een passende en veilige manier kunnen blijven sporten of veilig het sporten weer kunnen oppakken na de bevalling. Daarnaast geven we een stukje extra persoonlijke begeleiding, check-ups en desgewenst maken we een trainingsprogramma op maat.
Ontdekt KRACHT Mom

Fysiotherapeuten van MBT Amsterdam

Wij vinden dat je niet alleen naar een fysiotherapeut moet gaan als je al pijn hebt. De fysio’s van Movement Based Therapy helpen jou om je sportblessures aan te pakken, ze kijken naar je belastbaarheid en helpen jou om het risico dat je blessures oploopt te verkleinen. Met hun evidence-based aanpak houdt het team van Movement Based Therapy je in beweging. Voor onze leden hebben we gratis inloopspreekuren op ons rooster staan.

Maak een afspraak