fbpx
Gratis proefles

Over ons

Kracht is meer dan alleen een sportschool. Wij zijn een professionele, op kleine groepen gerichte en gastvrije sportschool in de Houthavens van Amsterdam. Wij bieden functionele training, mobiliteitslessen, Olympisch gewichtheffen, personal training en voedingsconsulten.

Binnen de muren van Kracht ontsnap je even aan de waan van de dag

Geen oordelen of vreemde blikken maar samen sporten, ontspannen, plezier hebben en jezelf zijn. Onze community helpt jou om beter te worden in jouw leven.

Beweging is voor ons een manier van leven, daarom staan natuurlijke lichaamsbewegingen bij ons centraal. Dit is hoe we gezond, gelukkig en energiek blijven.

Onze prachtige locatie

Kracht is gevestigd in de Houthavens van Amsterdam. In de zomer van 2018 heiden wij de eerste palen waarop we Kracht hebben gebouwd.

Onze faciliteiten

We hebben een prachtige grote hal met de mooiste materialen, inclusief multifunctionele yogaruimte, koffiebar, kleedruimtes met douches, gratis parkeergelegenheid en natuurlijk onze zonnige sport tuin. 

Onze tuin

Dankzij onze ruime tuinindeling is Kracht uitermate geschikt voor groepslessen in de buitenlucht of voor het organiseren van een persoonlijk evenement. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke offerte. 

Voor bedrijven

Als u op zoek bent naar een unieke ruimte om een evenement voor uw bedrijf te organiseren, of om een seminar of workshop te presenteren, neem dan contact met ons op en wij zorgen graag voor een offerte en heerlijke koffie bij aankomst. 

Maak kennis met ons team

Alles wat we doen is geworteld in de overtuiging dat we samen positieve verandering kunnen creëren om een gezondere en bloeiende toekomst op te bouwen. Maak kennis met onze coaches, fysio, yoga- en meditatiedocenten. 

Maak kennis met Charlotte

Charlotte

Eigenaar & Coach
Maak kennis met Natascha

Natascha

Operational Manager & Coach

Cédrine

Office Admin & Mobility Coach

Melissa

Office Admin & Social Media

Daaf

Coach

Cedric

Coach & Social Media

Joey

Coach

Amy

Mobility Coach

Polina

Meditatie Docent

Jurre

Fysiotherapeut

Melike

Fysiotherapeut

Yannick

Fysiotherapeut