fbpx

Community

Onze gemeenschap is het kloppende hart van Kracht Amsterdam en houdt onze dagelijkse motivatie hoog om je de beste workouts te bieden, je sterker te maken en een ruimte te bieden voor jou, en je vrienden en familie om te groeien en samen te komen. We delen de vreugde (en af en toe pijntjes) van zweterige workouts maar ook verhalen, lachen en een goede koffie.

Naast onze workouts bieden we binnen en buiten Kracht verschillende diensten aan, zoals voedingscoaching, zwangerschapsbegeleiding en workouts voor je eigen bedrijf.

Ontdek onze diensten

Training in kleine groepen

Wij geven onze trainingen uitsluitend in kleine groepen en onder toezicht van onze ervaren coaches.

Ongeacht jouw ervaringsniveau en sportachtergrond, hebben we altijd een geschikte trainingsaanpassing voor je klaarstaan. Wij bieden een verscheidenheid aan trainingen op het gebied van kracht, aΓ«roob uithoudingsvermogen, mobiliteit, gymnastiek en technische vaardigheden.

Ontdek onze lidmaatschappen

Personal Training

Als je op zoek bent naar een meer persoonlijke 1:1 touch in je training – je bent bij ons aan het juiste adres. Wij bieden Personal Training onder de zorgvuldige begeleiding van onze ervaren coaches, die er alles aan zullen doen om je uit te dagen en te motiveren om je eigen fitnessdoelen te bereiken.

Contacteer ons om een intake aan te vragen

Onze workouts

45

KRACHT45

Onze les van 45 minuten met elementen van gewichtheffen, gecombineerd met een conditietraining. Je oefent matig complexe bewegingen met een matige belasting. Elke les begint met een warming-up, gevolgd door een skill oefening. Deze les is een goede introductie tot complexiteit, belasting en variatie voor beginners. Voor meer ervaren sporters biedt deze les ondersteuning bij het ontwikkelen van consistentie en intensiteit in basiskracht en bewegingsvaardigheid.

60

KRACHT60

Onze les van 60 minuten met functionele bewegingen uitgevoerd op hoge intensiteit, alleen voor gevorderde atleten. Deze trainingen zijn gevarieerd in duur, vorm en type. Door elementen van gymnastiek, olympisch gewichtheffen en uithoudingsvermogen te combineren en te variΓ«ren, is geen enkele training hetzelfde. Je kunt tijdens deze les een hoog tempo, een hoog volume en complexe bewegingen verwachten. Atleten moeten aan de voorwaarden voldoen om deel te nemen.

SF

KRACHTSILVER FOX

Onze les van 45 minuten voor de iets oudere sporter van 50+, met focus op het opbouwen en onderhouden van kracht en mobiliteit en het werken aan cardiovasculaire gezondheid en balans - alles wat een Silver Fox nodig heeft om met een glimlach oud te worden. Deze les begint met een warming-up, gevolgd door een functionele oefening en vervolgens een krachtcomponent gekoppeld aan de workout, allemaal op een veilige en toegankelijke manier om fit en vitaal oud te worden.