Gratis proefles

Wat is Kracht?

Wij zijn een professionele, persoonlijke en gastvrije gym in de Houthavens in Amsterdam. Je kan bij ons terecht voor cross training, yoga, weight lifting, personal training en meer!

Binnen de muren van Kracht ontsnap je even aan de waan van de dag

Geen oordelen of vreemde blikken maar samen sporten, ontspannen, plezier hebben en jezelf zijn. Onze community helpt jou om beter te worden in jouw leven.

Beweging is voor ons een manier van leven, daarom staan natuurlijke lichaamsbewegingen bij ons centraal. Dit is hoe we gezond, gelukkig en energiek blijven.

Over de locatie

Kracht is gevestigd in de Houthavens van Amsterdam. In de zomer van 2018 heiden wij de eerste palen waarop we Kracht hebben gebouwd.

Faciliteiten

We hebben een prachtige grote hal met de mooiste materialen, inclusief:

kleedruimtes met douches

multifunctionele yogaruimte

een gezellige koffiebar

gratis parkeergelegenheid

een zonnige sporttuin

Ruimte

Dankzij deze ruime opzet is Kracht uitermate geschikt voor groepslessen (zowel binnen als buiten), een goede kop koffie en voor het organiseren van seminars en lezingen. 

Bedrijven

We bieden ook verschillende services voor bedrijven aan, zoals werktrainingen en kortingen. Heb je hier interesse in? Stuur ons een bericht!

Maak kennis met ons team

Alles wat we doen is geworteld in de overtuiging dat we samen positieve verandering kunnen creëren om een gezondere en bloeiende toekomst op te bouwen. Maak kennis met onze coaches, fysio, yoga- en meditatiedocenten. 

Charlotte

Eigenaar & Coach
Maak kennis met Natascha

Natascha

Operational Manager & Coach

Cédrine

Coach & Ondersteuning

Melissa

Online Manager

Damian

Coach

Daaf

Coach

Joey

Coach

Malka

Yoga Docent

Jurre

Coach & Fysio

Amy

Yoga Docent

Diede

Maintenance

Polina

Meditatie Docent

Dit is een groep

Ja, onze KRACHT45 lessen zijn geschikt voor iedereen. Onze coaches helpen je graag de training op te schalen naar jouw huidige niveau. Als je meer ervaring hebt, kun je ook meedoen met de KRACHT60 lessen en Olympic Weightlifting. Als je 50+ bent, raden we onze speciale Silver Fox-les aan.