Gratis proefles

Lessen

Onze lessen zijn altijd in kleine groepen onder begeleiding van een kundige en enthousiaste trainer. Ongeacht je huidige ervaring of niveau hebben wij een passende les. Onze drie signature trainingen zijn stuk voor stuk een geweldige workout: KRACHT 30, KRACHT 45 en KRACHT 60. Daarnaast werken wij extra aan conditie tijdens onze ENGINE lessen en bieden wij ook Yoga en Meditatie aan. Of je nu op zoek bent naar de meest intense training ter wereld, of je gewoon een half uurtje wilt zweten, bij ons zit je goed! Let op: onze KRACHT 60 trainingen zijn enkel toegankelijk voor ervaren atleten. Wegens de corona maatregelen van overheidswege zijn onze lessen momenteel buiten in onze tuin.

60

KRACHT60

Dit is een 60 minuten training waarbij natuurlijke lichaamsbewegingen op hoge intensiteit worden uitgevoerd. Door elementen van gymnastiek, atletiek, olympisch gewichtheffen en uithoudingssporten te combineren en variëren is geen dag hetzelfde! Toegankelijk voor ervaren sporters.

45

KRACHT45

Deze 45 minuten training omvat altijd een kracht en/of techniek onderdeel gevolgd door een intervaltraining. Je wordt hier niet alleen sterk van, maar verbetert ook je conditie. Leren en zweten voor iedereen ongeacht niveau, beginners zijn altijd welkom!

30

KRACHT30

Een super leuke intervaltraining van 30 minuten op hoge intensiteit. Deze trainingen combineren eenvoudige oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, lichte gewichten en cardio voor een energieke workout. Kort maar krachtig om te zweten tijdens je drukke dag.

Kracht Meditatie

Meditatie is een techniek waarmee onze geest tot rust kan komen. Velen van ons leiden een erg druk leven. Het vinden van ruimte om naar binnen te keren en elke dag te mediteren kan een strijd op zich zijn. Maar meditatie stelt ons in staat om de dingen in perspectief te zien en kan ons een gevoel van stilte, rust of geluk geven. Onze docent Polina zal uitleg geven over de beoefening van meditatie en een meditatie begeleiden om te ontspannen en op de geest te concentreren.

Yin Yoga

Yin yoga is een zachte, langzame vorm van yoga met houdingen die voor langere tijd worden vastgehouden. Yin-yogahoudingen oefenen matige spanning uit op het bindweefsel van het lichaam - de pezen, fascia en ligamenten - met als doel de bloedsomloop in de gewrichten te vergroten en de flexibiliteit te verbeteren. Onze docent Malka maakt deze les voor iedereen toegankelijk, ongeacht niveau en beperkingen of blessures.

Vinyasa Yoga

Krachtige en dynamische Vinyasa yoga voor een sterk en energiek lichaam en een heldere geest. Deze vorm van yoga bestaat uit een herhalende reeks houdingen en bewegingen, waarbij de ademhaling synchroon loopt. Onze lerares Amy maakt er een slow flow vinyasa yogales van. Deze les is toegankelijk voor iedereen van elk niveau.

Kracht Kids

Deze les is gericht op kinderen van circa 4-7 jaar en heeft vooral als doel kinderen op een speelse wijze het plezier in sporten te laten ontdekken. De lessen van draaien om het ontwikkelen van algemene fysieke vaardigheden. Team-spelletjes, obstakel routes en leuke workouts helpen de kinderen om ze de voordelen van bewegen te leren. Ook helpt het ze om andere essentiële levensvaardigheden te ontwikkelen en verbeteren ze hun zelfvertrouwen.

Kracht Pre-Teens

Deze les is gericht op kinderen van circa 8-11 jaar en heeft een uitdagender programma dan de Kids les. De focus ligt op de technieken van meer geavanceerde bewegingen maar er staan ook team-spelletjes, obstakel routes en leuke workouts op het programma met als doel het ontwikkelen van fysieke vaardigheden.. Ook helpt het ze om andere essentiële levensvaardigheden te ontwikkelen en verbeteren ze hun zelfvertrouwen.

Kracht Teens

Vanaf een jaar of 12 zijn de meeste kinderen toe aan een meer uitdagend programma met leeftijdgenoten. De werking van het menselijk lichaam in deze jaren kan van week tot week veranderen. Het beoordelen en werken met deze veranderingen geeft tieners de sleutel tot succes om zich effectief fysiek en mentaal te ontwikkelen. De focus in deze lessen ligt op de technieken van meer geavanceerde bewegingen en gaat verder in het ontwikkelen van fysieke vaardigheden.

Kracht Skill Workshop

Tijdens deze workshop staat één beweging centraal. Je gaat dieper in op die beweging en oefent vele techniek drills. Van een ring muscle-up tot een squat snatch en van roeien tot op je handen lopen, iedere workshop is anders.

Kracht Engine

Bij deze les bouwen we een ​​krachtige aerobe motor! Dit is een interval training met iedere week een andere focus: het verhogen van van jouw aerobe drempel of lactaatdrempel en het verbeteren van jouw VO2 Max, krachtuithoudingsvermogen en snelheid.