fbpx

FAQ

Alles wat je moet weten over onze faciliteiten, je trainingen en wat je kunt verwachten als je bij Kracht Amsterdam begint.

Charlotte Maris

Coach

Trainen

Een goede workout, support van onze coaches en community en plezier! Voor iedereen die voor het eerst komt, check deze video hier.

Ja, onze KRACHT45 lessen zijn geschikt voor iedereen. Onze coaches helpen je graag de training op te schalen naar jouw huidige niveau. Als je meer ervaring hebt, kun je ook meedoen met de KRACHT60 lessen en Olympic Weightlifting. Als je 50+ bent, raden we onze speciale Silver Fox-les aan.

Onze coaches helpen je graag tijdens de les geschikte alternatieven te vinden voor oefeningen die je niet kan doen. Breng de coach voor de les wel even op de hoogte van je blessure!

Nee, er is geen bepaalde fitheid nodig om onze lessen bij te wonen. Onze coaches helpen je graag bij het schalen van de trainingen naar jouw huidige niveau.

Faciliteiten

Ja, zo kan je lekker fris vanuit de gym rechtstreeks naar je werk/etentje/huis!

Jezelf, comfortabele sportkleding en schoenen, een flesje water, een handdoek en een positieve instelling!

Lessen

Zeker weten! Bestel een drop-in les door te mailen naar info@krachtamsterdam.nl en vertel erbij welke les je graag wil meedoen.