fbpx

Events

The Kracht Burpee Mile

Date

05/20/2023

Location

Kracht Amsterdam

Time

10:00:00 13:00:00

Hosted by

Charlotte Maris

Sign up now

Met een squat, extensie en push-up component zijn burpees misschien wel de ultieme bodyweight beweging. Het is geen verrassing dat ze in zoveel verschillende trainingen zijn ingebouwd. Voer een paar van deze uit, en je realiseert al snel waarom ze door veel fitness enthousiastelingen worden gezien als een van de meest inspannende bewegingen. Het is geen verrassing dat de Burpee Mile berucht is onder crossfitters.

 

De Kracht Burpee Mile briefing begint om 10:00 uur precies om de normen en regels van de oefening toe te lichten. Vanaf 10:15 gaan de teams deze uitdaging aan. We hebben een gespreide start tussen de teams. Onze verwachting is dat het laatste team om 10:30 zal starten, met een tijdslimiet van 90 minuten moet iedereen uiterlijk om 12:00 klaar zijn, we hebben dan een koud drankje voor je klaar staan!

 

Draag beter handschoenen om je handen te beschermen. Tuinhandschoenen werken goed vanwege de dikte van de handpalmen. Een lange broek of legging is een must voor de Burpee Mile, en als je enige vorm van kniebescherming hebt, zoals kniekousen, draag die dan ook.